Mihalıççık kaymakamı Ozan Bozcalı, Beypazarı’nda incelemelerde bulundu

Eskişehir Mihalıççık kaymakamı Ozan Bozcalı, Beypazarı’nda incelemelerde bulundu Kaymakam Bozçalı, Beypazarı ziyaretinde bulunduğu sırada, ilçenin en fazla işlek ve turistin yoğun olarak ilgi gösterdiği Demirciler sokakta, Suluhan Kervan sarayında, Alaeddin sokak’ta inceleme gezisinde bulunurken, Kültür evi Müzesi, Yaşayan hamam Müzesi ve Yaşayan Müze ziyaretlerinde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.Kaymakam Ozan Bozçalı, turizmde Beypazarı’nın önemli bir yere...

Mihalıççık kaymakamı Ozan Bozcalı, Beypazarı’nda incelemelerde bulundu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehir Mihalıççık kaymakamı Ozan Bozcalı, Beypazarı’nda incelemelerde bulundu

Kaymakam Bozçalı, Beypazarı ziyaretinde bulunduğu sırada, ilçenin en fazla işlek ve turistin yoğun olarak ilgi gösterdiği Demirciler sokakta, Suluhan Kervan sarayında, Alaeddin sokak’ta inceleme gezisinde bulunurken, Kültür evi Müzesi, Yaşayan hamam Müzesi ve Yaşayan Müze ziyaretlerinde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.
Kaymakam Ozan Bozçalı, turizmde Beypazarı’nın önemli bir yere sahip olduğunu ve ilçe genelinde turist yoğunluğunu kendisinin gördüğünü, ülkenin de turizm beklentilerinim çok yüksek olduğunu söyledi.
Beypazarı ziyaretinde bulunan yerli ve yabancı turistin, ilçe gezebileceği çok alanların bulunduğuna değinen Kaymakam Bozçalı “İnözü vadisi önemli bir vadi. Hıdırlık tepesi, müzeler, hatta bunların bazılarını da ziyaret ederek görme fırsatımı oldu. Turist burada gezdiği sırada dolu dolu bir gün geçirmiş olacak” şeklinde konuştu.

Mihalıççık ilçesinin Kiraz’ı ile öne çıktığını anlatan Kaymakam Ozan Boçalı, şunları kaydetti:

“Görkemli çam ağaçları arasından geçerek tam zirvede Kartal Geçidinde biraz mola verin. Etrafı izlediğinizde büyülü bir manzara ile mis gibi kekik kokan orman, kuş sesleri ile sizi karşılayacaktır. Zirveden inip biraz yol aldıktan sonra yamaca süzülmüş kuş misali 80 haneli bir köyde Neolitik Dönemlerden beridir süregelen “Çömlekçilik Sanatı” ile büyük bir el emeği göz nuru dökerek üretilen çömlekleri, tavaları ve aklınıza gelebilecek onlarca çeşit sağlıklı toprak ürünlerini yurdumuzun her bir yöresine ve yurtdışına gönderilen ürünleri görebilirsiniz.”



 

Mihalıççık kaymakamı Ozan Bozcalı, Beypazarı’nda incelemelerde bulundu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.